Üdvözöllek!

Mindenkinek van története arról,

hogy honnan jött, mit tanult, merre járt, kikkel találkozott, mivé vált.

Most azonban átugranám magát a történetet.

Elmondom inkább azt, mi és hogyan járult hozzá ahhoz, 

hogy az legyek, aki most vagyok.

Friss Írások

VÁLTOZÁSRA VÁRVA


Biztosan volt már olyan az életedben, hogy úgy érezted, lépned kell, de még nem tudod merre. Aztán amikor már megvan az irányod, akkor sokszor jön az a fázis, hogy igen, ez lehetne az, de még nem vagy biztos benne.  Tényleg akarod, tényleg menni fog ez neked? 

 

 MI VAN VELED?


Sokszor várjuk épp ezt a kérdést: valaki kérdezze már meg és mondhassuk el, ez meg az, örmömmel vagy  búval, de hogy el lehessen mondani. Azt gondolom, valóban nagyon is kell nekünk az, hogy elmondhassuk, ami éppen foglalkoztat, bánt, vagy örömet okoz. Mert azzal, hogy elmeséljük, kimondjuk, továbbadjuk, mindig valami kicsit változik bennünk is...

Friss Írások

KÜLFÖLDRŐL HAZA, AVAGY...


Ha már éltél külföldön hosszabb ideig, akkor ismerős lehet az érzés, ami a hazajövetelt követi: mindenki furcsán viselkedik, Te pedig kívülállónak érzed magad, mint egy igazi „alien”. Sokat hallani a kultúrsokkról, ha idegen országba költözünk, de kevés szó esik a visszatérés nehézségeiről....

 NYELVTANÍTÁS MOTIVÁCIÓ FÓKUSZBAN


Biztosan volt már olyan dolog az életedben, amit nagyon szerettél volna elérni, megvalósítani, megnyerni, megszerezni és ez sikerült is. Egy vizsga, egy barátság, egy hódítás, egy utazás, egy nagy váltás, valami új dologba kezdés, vagy, akár egy radikális váltás az életedben, amit sikerként könyvelsz el. Amikor ezt a valamit elérted, HAJTOTT vagy HÚZOTT valami...

Visszajelzések

„Mostanra végre túl vagyok a vizsgákon és nagyon jól sikerültek!! :)) Képzeld, hogy a spanyolom így most 88% és még külön oklevelet is kaptam a szóbelimre!!! :)

Annyira boldog vagyok, és tényleg még egyszer nagyon köszönök mindent, minden óra nagyon jó hangulatban telt, tetszett, hogy amikor felmerült egy kérdés azt részletesen átbeszéltük, és hogy kreatív házikat kaptam:) Úgy érzem, hogy nagyon sokat fejlődtem az elmúlt 3 hónapban és még a spanyolt is megszerettem :)”

V. Eszter

 

Szia Trixi!

Megkaptuk az angol nyelvvizsga eredményeket. Az írásbeli az 85.67% a szóbeli pedig 91% lett!!!!

K. Zsigmond
 
Beatrix Tóth es una persona responsable, creativa, dinámica, comprometida con la realización de sus funciones y con capacidad y voluntad de aprendizaje rápido. La señorita Toth destaca por su gran profesionalidad, su capacidad de trabajar en equipo, sus habilidades comunicativas y creativas, su capacidad para transmitir información y su actitud proactiva.

Audrey D.

 

Már  néhány alkalom után elkezdett élővé váni a rég elfeledettnek hitt nyelvtudásom. Minden alkalommal egyre könnyebben és magabiztosabban megy a szóbeli kommunikáció és szinte észrevétlenül gyarapodik a szókincsem.

Trixivel végre nem kínszenvedés a nyelvtanulás!

G. Edina

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS