SOFT SKILLS TRÉNINGEK

PREZENTÁCIÓ

ANGOL ÜZLETI KOMMUNIKÁCIÓ

STRESSZKEZELÉS

HATÉKONY ÜGYFÉLKOMMUNIKÁCIÓ

ASSZERTÍV KOMMUNIKÁCIÓ

IDŐGAZDÁLKODÁS

DISC STÍLUSOK

HELYZETFÜGGŐ VEZETÉS

A TRÉNINGEKRŐL:

Az angol és magyar nyelvű kommunikációs tréningeket kifejezetten a cégek saját egyedi igényeiknek megfelelően, testreszabottan dolgozom ki minden egyes alkalommal: tréning sablonok helyett az adott cégben előforduló konkrét, valóságos helyzeteket használom fel a tréninganyagok elkészítésekor.

 

Mind a kommunikációs, mind az időgazdálkodással, helyzetfüggő vezetéssel kapcsolatos tréningek gyakorlat fókuszúak: a résztvevők aktivitására, az adott készség gyakorlati fejlesztésére épülnek, minimális elméleti anyagokkal.

Prezentációk, konferencia előadások esetében nemcsak a nyelvi, idegennyelvi elemek eszköztárát adom át, hanem az előadáshoz szükséges non-verbális elemekre is hangsúlyt fektetek.

 

A helyzetfüggő vezetés és DISC tréningek - melyek frissen kinevezett csoportvezetők, team leaderek esetében rendkívül jól hasznosítható eszközöket adnak át és segítenek az önazonos és hatékony vezetői kommunikáció megtalálásában-tartalmaznak időgazdálkodási gyakorlatokat, technikákat is és figyelembe veszik az adott vezető domináns személyiség jegyeit és a kívánt fejlődési irányt.

MI A FONTOS SZÁMOMRA?

Minden egyes munkakörömben tapasztaltam, hogy a mások előtti megszólalás, a megfelelő kommunikációs stílus megtalálása mennyire fontos a kapcsolatteremtéshez, az örömteli együttműködés megteremtéséhez.

Az ügyfelekkel való kommunikáció kivétel nélkül minden pozíciómban alapvető fontosságú volt: egyszerre több nyelven kellett a hirtelen felmerülő, komplex helyzeteket kezelni, feloldani.

Angol nyelvi trénerként leginspirálóbb és izgalmasabb feladat a prezentációs technikák átadása volt csoportoknak: sales-es, marketinges illetve HR területen dolgozó vezetők számára. Később, az üzleti kommunikációs tréning anyagok kidolgozásában is tapasztalatot szereztem, mely tapasztalat a mai napig segítségemre van, amikor személyre (cégre) szabott tréningeket kell elkészítenem.

Számomra a legnagyobb öröm az a folyamat, ahogy az adott tréning résztvevői felismerik és tudatosítják saját erősségeiket, készségeiket és az újonnan megszerzett tudást igyekeznek beépíteni kommunikációs megoldásaik közé.

A korábbi, felnőttoktatásban szerzett tanári tapasztalataim olyan hátteret adnak a csoportokkal történő munkához, ami nélkülözhetetlen a spontán felmerülő kérdések megválaszolásában, a kételyek, kétségek eloszlatásában.

Alapvető hivatásomnak érzem a megszerzett tudásanyag élvezetes, motiváló, inspiráló továbbadását.

 

KÜLDJ ÜZENETET!

info@mivanveled.hu

REFERENCIÁK:

    

 

 

   

 ANGLOVILLE Kft

JUVENTUS KÉPZÉSI KÖZPONT

MANHATTAN NYELVSTÚDIÓ


 

VIRÁGNYELVEN NYELVISKOLA


 

BABILON NYELVSTÚDIÓ


 

ESCUELA OFICIAL DE IDIOMAS DE BARCELONA-DRASSANES


 

BARCELONA ESCUELA DE ESTUDIOS INTERNACIONALES