Coaching

ÖNISMERET -Miben vagyok igazán jó? Mik az erősségeim?

ÖNBIZALOM -Honnan vegyem a bátorságot? Megléphetem?

PÁRKAPCSOLAT -Hogyan találok rá? Mit tehetek érte?

KARRIER - Menjek vagy maradjak? Milyen munka való nekem?               

VÁLTOZÁS -Mi legyen az első lépés? Mi segítheti az átalakulást?

KONFLIKTUSKEZELÉS -Mit tehetek? Hogyan oldjam meg?

KIÉGÉS- Merre tovább? Mi segít újra feltöltődni?

ELAKADÁS- Mi segít tovább lépni? Mit tehetek?

MI AZ A LIFE COACHING?

Olyan beszélgetés, tanácsadás, amely során segítek neked a saját erőforrásaidat felismerni, tisztán látni a helyzeted, elindulni a vágyott irányba.

Nem az a dolgom, hogy megmondjam, mit tegyél, hanem az, hogy támogassalak, segítselek abban, hogy a saját válaszaidat, utadat megtaláld.

Önismereti tanfolyam, ha jobban szeretnéd tudni, ki is vagy valójában.

Önbizalom erősítés, ha úgy érzed, ami akadályoz, az az önbizalomhiány.

Változás segítés, ha karrierváltáson gondolkodsz.

A lehetőségek feltérképezése, ha társat keresel.

Nem vagyok pszichológus, tehát nem analizálunk, nem keressük az okokat a helyzetekre, hanem a megoldásra, a kitűzött célra figyelve meghatározzuk együtt az első lépéseket az általad vágyott irányba.

MI AZ ELSŐ LÉPÉS?

Az első lépés az, hogy eljössz hozzám egy beszélgetésre.

Budapest egyik leghangulatosabb terén, nyugodt, csendes környezetben találkozunk.

Elmondod, mi foglalkoztat, miben szeretnél változást és adok neked egy ajánlatot arra vonatkozóan, hány alkalom lenne optimális, mivel tudunk dolgozni, milyen témákban tudok segíteni.

Az első alkalommal nem kell elkötelezned magad a coaching folyamat mellett, a találkozónk után eldöntheted, hogy szeretnél-e belevágni a közös munkába.

MIKOR SZÁMÍTHATSZ EREDMÉNYRE, VÁLTOZÁSRA?

A változás nagyon ritkán történik hirtelen, a legtöbb eseteben egy hosszabb folyamat eredménye. Ha például az önbizalmad kell erősíteni, ami tegyük fel, évek alatt vagy éve óta "hiányzott", akkor nem fogod tudni két nap után "tökéletesre" fejleszteni.

A változásnak tehát időt kell adnod. Ha hozzám eljössz és átbeszéljük, mire van szükséged, akkor meghatározzuk együtt, hány alkalmas találkozó szükséges ehhez és milyen gyakorisággal.

Jöhetsz hetente, kéthetente, havonta is, attól függően, hogy milyen támogatásra van szükséged, illetve, hogy milyen gyorsan történik meg a változás. Sokszor egyetlen találkozó is elég, hogy valamit megmozdítson benned, de a leggyakrabban 4-5 alkalom szokott jól működni.

Nincs tehát egységes recept a változásra, az újra, de egy biztos: amikor egy apró lépést megteszel, az már elindít a kívánt úton.

RÓLAM

Tóth Beatrix vagyok. Több, mint húsz éve dolgozom emberekkel, ebből immár három éve coachként is. 2016-ban végeztem el Wiesner Edit mester coach Lemma Coaching tanfolyamát, amit másképp "rendszerszemléletű, megoldásorientált coaching"-nak is neveznek. Az általa átadott módszerek közül különösen közel áll hozzám a képekkel, kártyákkal való munka. Ezt korábban Góra Edinánál is tanultam, akkor még a tarot komplex és izgalmas világában elmerülve. A coachingban az vonzott leginkább, hogy  a megoldásra, a készségeink valódi használatára ösztönöz, segít megismerni önmagunk rejtett tartalékait, segít önbizalommal építeni az újat.

A másik fő tevékenységem az angol nyelvtanfolyamok, nyelvi tréningek nyújtása és a spanyol nyelv oktatása is. A nyelvek, kultúrák iránti szenvedélyem a mai napig is meghatározó része a munkámnak: leginkább a megszólalás, az idegennyelven való önkifejezés örömét szeretném átadni.

Végzettségeim közül fontosnak tartom megemlíteni CELTA diplomám, kommunikáció szakos egyetemi végzettségem is. De az is lehet, hogy a legtöbbet nem az iskolákban tanultam. Rengeteget köszönhetek az El Camino majd 800 kilométerének, a négy évnek, amit Barcelonában töltöttem, és a kisfiamnak is, aki sosem hagy ellustulni :).

A HELYSZÍN

A Mikszáth Kálmán téren - Budapest egyik leghangulatosabb terén, nyugodt, csendes környezetben találkozunk.

DÍJAZÁS :

Egy alkalom (90 perc): 9000 Ft

KÜLDJ ÜZENETET!

info@mivanveled.hu