A KÁRTYA NAPJA, A NAP KÁRTYÁJA


Sosem értettem, mire jó naponta Tarot kártyát húzni, hacsak nem azért, hogy tanulmányozza, tanulja őket az ember:).

Azt viszont nagyon is szerettem, ha a tanácsadás, beszélgetés során ezzel dolgozunk!

És vigyázat, ez nem szemfényvesztés! Nem a Tarot üzen, nem a Tarot irányít, hanem TE hallod meg általa a saját hangod, TE látod meg általa, amit addig homályosan sejtettél csupán.

Ebben a sorozatban egy-egy kártyát hozok nektek, rengeteg üzenettel. Akinek inge, vegye magára- azt a részt, ahol most tart. 


A Bolond:


Vándorolnál. Újba kezdenél. Játszanál újra, belevágnál az ismeretlenbe, bátor lennél, merész lennél, gondok nélkül, kockáztatva, szabadon.


Itt ez most az indulás. Most végre mehetsz. Van hozzá erő, lehetőség. Lábadban a boogie, vágj bele!


Egyedül akarod meglépni, felfedezni, megkeresni. Öntörvényű vagy, letéped a láncokat, nekimész a normáknak, vagyis fütyülsz rájuk. Csak magadra figyelsz, most más nem számít. Visz az út.


Mondják, hogy bátor vagy. Ők nem merték volna. Te tudod, hogy igazából nem volt ez olyan könnyű. Közben féltél, kicsit el is veszett a játék része, így útközben. Ideje lesz visszatérni a bolondhoz, aki az egészet a játék és öröm miatt kezdte el. Visszatérni az induláshoz.


Bolond fazon, ugrik át valahová, kutya a sarkában, mi közöm lehet ehhez? Se bolond nem vagyok, se kutyám nincs. Ez a szomszéd lesz, akkor.


Na, melyik a Tiéd?