RÓLAM

Mindenkinek van története arról, hogy honnan jött, mit tanult, merre járt, kikkel találkozott, mivé vált. Most azonban átugranám magát a történetet. Elmondom inkább azt, mi és hogyan járult hozzá ahhoz, hogy az legyek, aki most vagyok.

Te készítettél már ilyen listát? Az enyém így néz ki:

 

A szüleimtől egy - sokáig számomra láthatatlan, de annál fontosabb - értékrendet hoztam, ami segít eligazodni a világ sűrűjében: segít szeretni, kitartani, őszintének lenni és meglátni a valós értékeket. Az iskoláim, a tanáraim segítettek felfedezni, hogy mi az, amit szenvedéllyel szeretek tanulni és  azt,  miben lehetek jó. A barátaimtól tanultam meg, milyen érzés szeretve, támogatva lenni, és hogy valójában sohasem vagyok egyedül. És persze azt is, milyen érzés szeretni. A munkahelyeimtől fegyelmet, tartást, odafigyelést tanultam, egyfajta „fellépést” a világban.

 

Az önismeretet tanító, segítő összes tanfolyam, előadás, kurzus, könyv és mester arra, hogyan dolgozzak magamon, hogy tudjak megkérdőjelezni dolgokat, hogy vegyem kezembe azt, ami az én felelősségem.

 

Az El Caminón megtapasztaltam, hogy mennyire fontos a kis lépésekre koncentrálni, ha egy óriásinak tűnő feladat áll előttünk. Hogy van, hogy nyom a bakancs, a nyakamba esik az eső, messze a következő szállás és egyedül baktatok az úton, a másnap már egészen biztosan más lesz.

 

A Barcelonában és Angliában töltött évek megmutatták, milyen érzés túlélni és boldogulni idegen országokban és megerősítettek a nyelvek iránti szenvedélyemben. Azt is megtanultam, hogy ideje van az erőgyűjtésnek és ideje van a cselekvésnek. Az anyaság megtanított a szabályok fontosságára, a türelemre, a kiállásra, kitartásra, és bizony a hibáimra, amik ugyanúgy a részeim.

VISSZAJELZÉSEK A MUNKÁMRÓL

„Mostanra végre túl vagyok a vizsgákon és nagyon jól sikerültek!! :)) Képzeld, hogy a spanyolom így most 88% és még külön oklevelet is kaptam a szóbelimre!!! :)

Annyira boldog vagyok, és tényleg még egyszer nagyon köszönök mindent, minden óra nagyon jó hangulatban telt, tetszett, hogy amikor felmerült egy kérdés azt részletesen átbeszéltük, és hogy kreatív házikat kaptam:) Úgy érzem, hogy nagyon sokat fejlődtem az elmúlt 3 hónapban és még a spanyolt is megszerettem :)”

V. Eszter

 

Szia Trixi!

Megkaptuk az angol nyelvvizsga eredményeket. Az írásbeli az 85.67% a szóbeli pedig 91% lett!!!!

K. Zsigmond

 

Már  néhány alkalom után elkezdett élővé váni a rég elfeledettnek hitt nyelvtudásom. Minden alkalommal egyre könnyebben és magabiztosabban megy a szóbeli kommunikáció és szinte észrevétlenül gyarapodik a szókincsem.

Trixivel végre nem kínszenvedés a nyelvtanulás!

G. Edina

A tarot-val való munkám és a coaching pedig abban segítettek, hogy megtanuljak kérdezni: figyelve mások apró rezdüléseire. Hogy felismerjem, mindenkiben ott rejlenek a válaszok, és felszínre bukkannak, amint a megfelelő kérdéssel közelítünk hozzájuk. Mindezek megerősítettek abban, hogy higgyek a „jó” szavak fontosságában. Hiszem, hogy a szavak hidak, átjárók lehetnek a másik emberhez, kapcsolat teremtő erejük van. Nem mindent lehet ugyan velük elmondani, de nem is ez a célom. Hanem használni őket ott, ahol hasznosak és szükségesek.

 

Végülis, még a csendnek is van mondandója.

 AMIKET TANULTAM ÉS FONTOSNAK TARTOK:

 

 • 2016 – Lemma-coaching –Coach képzés:  Wiesner Edit mestercoach

 • 2015 – Tarot rendszerszemlélete és szimbólumainak világa - Góra Edina (Lélekkapu)

 • 2010 – Dr. Kataria nevető Jógitanodája: Hasya Yoga (jógi nevetés)

 • 2009 – Instituto Cervantes, Barcelona: DELE Superior – spanyol felsőfokú nyelvvizsga

 • 2006 – Cambridge University: CELTA - Angol tanári végzettség

 • 2005 – Csikung I. tanfolyam - Góra Edina (Lélekkapu)

 • 2004-2005 – Prána- nadi I-II tanfolyam- Soós Ibolya

 • 2004 – Kineziológia I.-(One brain)- Papp Erzsébet

 • 2003 – ITK Origo: Angol felsőfokú nyelvvizsga

 • 2000-2005 – Az önmegvalósítás művészete: önismereti tanfolyam- dr. Molnár Gábor parapszichológus

 • 2002 – Szegedi Tudományegyetem : Kommunikáció szakos bölcsész- mesterdiploma

 • 1996 – Pécsi Tudományegyetem: Szociális munkás –mesterdiploma

REFERENCIÁK: 

    

 

   

DOVER NYELVI CENTRUM


 

VIRÁGNYELVEN NYELVISKOLA


 

MANHATTAN NYELVSTÚDIÓ


 

ESCUELA OFICIAL DE IDIOMAS DE BARCELONA-DRASSANES


 

BARCELONA ESCUELA DE ESTUDIOS INTERNACIONALES