Spanold fel a spanyolod!

Imádod a spanyolt, de nincs kivel gyakorolni?

Frusztrál a megszólalás, bátortalan vagy?

 

GYERE EL A SPANYOL CHATCAFÉBA ÉS VÁLJ FANTASZTIKUS TÁRSALGÓVÁ!

Mi az a CHATCAFÉ?

Felszabadult, JÁTÉKOS, csoportos beszélgetés SPANYOLUL, azért, hogy végre bártan szólalj meg, dobd a sutba a félelmeidet és használd a már megtanultakat.

 

Milyen helyszínen lesz a CHATCAFÉ?

A nevéhez hűen, mindig egy kávézóban :) A tantermek, magánórák steril, biztonságos környezetéhez képest egy valós, életszerű helyzetben használhatod a nyelvet. Ez egy nagyon fontos lépés a bátor megszólalás felé! A helyszínt az esemény kiírásában fogom mindig feltüntetni, a Facebookon. 

 

Miben más ez, mint egy szimpla társalgási klub?

A spanyol társalgási klubok rengeteget segítenek a nyelvtanulásban, és minden nyelvtanulónak szívből ajánlom őket! Egyetlen hátrányuk az, hogy mindig ugyanazok a kérdések, témák fordulnak elő (Honnan jöttél? Mivel foglalkozol? Hogy tetszik Budapest? etc..) A CHATCAFÉ viszont ennél többet ad! Bővíti a szókincsed, akárhányszor részt veszel benne!

 

Hogyan BŐVÜL A SZÓKINCSED a CHATCAFÉBAN?

Minden egyes CHATCAFÉnak egy vagy kettő társalgási témaköre van. A témaköröket előre kiírom az esemény oldalán, így nem ér meglepetés, hogy miről fogunk társalogni, tudsz készülni! Amint regisztrálsz, küldök Neked az aktuális témakörhöz kapcsolódó kifejezés és szólistát, nem kell otthon a szótárt böngészned vagy rettegned, hogy nem tudsz majd megszólalni: hozd magaddal a listát és vedd elő, amikor épp nem jönnek a szavak!

A lényeg, hogy mondd ki őket, (hangosan, igen! a kávézóban lesz azért alapzaj, ahogy az életben is ) mert így éles helyzetben kimondva a spanyol szavakat, mondatokat, százszor jobban rögzül, mintha csak magolnád őket otthon! Élesben gyakorolsz és tanulsz!

 

Hogyan zajlik majd a beszélgetés?

Elsőként, játszunk! Játékos spanyollal kezdünk, ami garantálja az ellazulást. Ezután, ha már elég lazák vagytok, és senki sem izgul, indulhat a kiscsoportos beszélgetés (listával a kézben, vagy anélkül a bátrabbaknak). A CHATCAFÉ végén pedig újra játszunk és átbeszéljük, ki mit tanult, mivel gazdagodtatok.

 

Milyen SZINTEN kell tudnom spanyolul?

A beszélgetéshez szükséges, hogy legalább A2-B1-es szinten legyél. A játékok közt lesznek könnyebb feladatok és a haladóknak megfelelők is. Ha már tudsz pár perces beszélgetést folytatni spanyolul, akkor bátran gyere gyakorolni!

 

Mennyibe kerül?

A játékokkal, tematikával tarkított egy órás beszélgetés (60 perc) mindössze 2000 Ft-ba kerül neked, ami töredéke egy nyelvóra árának! Minimális befektetéssel rengeteget javíthatsz a spanyolodon, mert a Chatcafé célja az, hogy lehetőséget és szakmai segítséget nyújtson neked a nyelvgyakorlásban.

Regisztráció